Spalazzomed a kozmetikusokért

Új anyagot keresel? Magasabb szintre emelnéd a kozmetikád? Váltanál? Ha te sem elégszel meg az átlagossal és szeretnél kitűnni a szakmából, akkor jó helyen jársz! Ismerkedj meg a THALGO prémium minőségű algás és TEGODER high-tech kozmetikumokkal és nyújts exkluzív kozmetikai kezeléseket vendégeidnek. Szerezz magabiztos elméleti és gyakorlati tudást a kozmetika olyan területein, mint az anti-ageing, MESOTER tűs-és tűnélküli mezoterápia, gyógynövényes- és savas hámlasztás, STARPIL WAX professzionális szőrtelenítő eljárások és a MINA HENNA BROW szemöldök styling.

SPALAZZOMED

beauty wellness & medical

Spalazzomed 360°

Küldetésünk már közel 10 éve a szépségiparban dolgozó szakemberek prémium minőségű kiszolgálása. Mi nem csak a professzionális termékeket kínáljuk, hanem a hozzájuk tartozó magas szintű elméleti és gyakorlati tudást, speciális kezelési technikákat, belső szépségápolási ismereteket, komplett kezelési és szolgáltatási rendszert, hogy magabiztos és profi lehess. Szeretnél több elégedett, visszatérő vendéget a kozmetikádba? Szeretnéd növelni a bevételeidet? Akkor figyelmedbe ajánljuk kozmetikusoknak szóló továbbképzéseinket! Szolgáltatásaink felölelik a manapság népszerű területeket a kozmetikában, mint az algás natúr vonal, anti-age sorozatok, tűs-és tűnélküli mezoterápia, savas hámlasztás és naprakész lehetsz az olyan legújabb kozmetikai trendekből is, mint a BB glow eljárás, szuper elasztikus waxokkal és cukorpasztával való szőrtelenítés és henna szemöldök styling. Ismerd meg képzési programunkat, válaszd azt, amely segíti a szakmai fejlődésed és tanulj nálunk profi trénerektől!

kozmetikus képzések a Spalazzomednél

Folyamatosan jelennek meg új termékek és kezelések a kozmetika területén is, így a folyamatos tanulás és fejlődés az egyik záloga a szakmai sikerességnek.
Akik hosszú távra terveznek, azok számára hasznos befektetés egy képzés vagy tanfolyam elvégzése. Kozmetikus képzéseink felölelik a manapság népszerű területeket, mint például az anti-age arcápolás, mezoterápia, savas hámlasztás, henna szemöldök styling vagy a különféle szőrtelenítési eljárások alacsony olvadáspontú waxokkal és cukorpasztákkal. Válogass tanfolyamainkból és garantáltan visszatérő venégkörre számíthatsz!

A THALGO professzionális kozmetikumok természetes, tengeri algás alapanyagú termékek. Magas hatóanyag koncentrációjuknak köszönhetően exkluzív bőrápolást nyújtanak, legyen szó bármely bőrtípusról.

THALGO SPIRULINE BOOST TANFOLYAM

Budapest, November 02.

Thalgo anti-pollution prevenció – A Thalgo Spiruline Boost, az első tengeri anti-pollution kezelés, amely a környezeti ártalmaknak kitett bőrök detoxikálásáról gondoskodik. Feltölt, kisimít, méregtelenít!

MEDICAL PEELING TANFOLYAM

Budapest, November 09.

A Medical Peeling speciális képzéshez kötött kezelési rendszer. Laboratóriumi tisztaságú, komplex orvos-kozmetikai savas hámlasztás orvos és kozmetikus szakemberek számára!

MEZOTERÁPIA SKIN PELING KÉPZÉS

Budapest, November 16.

A Mesoter komplett kezelőrendszert biztosít a kozmetikus szakemberek számára tűs vagy akár tű nélküli mezoterápiás kezelés során. Biztonságos mezoterápiás eljárás, biztonságos kezekben!

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.
Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk.