Spalazzomed csapata

2010-óta tartozom a Spalazzomed csapatához. Végzettségemet tekintve egészségügyi asszisztens, kozmetikus, HR menedzser.

Az évek során több munkafolyamatot is elsajátítottam, kamatoztattam a tudásom a gyakorlatban. Jelenleg, középvezetőként a háttér feladataim közé tartozik a munkafolyamatok tervezése, szervezése, irányítása.  Mindemellett nagyon élvezem a termékértékesítést, a szalonnyitások támogatását, egyéni termékbemutatók levezetését.

Napi feladataim közé tartozik a kapcsolattartás a partnerekkel, viszonteladókkal.  A sikerem kulcsának azt tartom, hogy 10 éve a Thalgo és Tegoder termékeket használom a mindennapokban, ezért tudok hiteles maradni a partnerek körében.

A szépségipar és az egészséges életmód mindig is közel állt hozzám, több éven keresztül sminkmodellként tevékenykedtem. Ennek során ismertem meg a professzionális termékek világát és ezáltal tanultam meg mennyire fontos a bőrünk megfelelő ápolása.

A Spalazzomed Kft-hez 2016-ban csatlakoztam mint budapesti és Pest megyei területi képviselő. Személyes kedvenc márkám a Thalgo, amely a francia elegancia minden jegyét magában hordozza, illatvilágával mindig elvarázsol.

Legfontosabb feladatom, segíteni a kozmetikus szakma iránt elkötelezett partnereinket. Az újonnan csatlakozó kolléganőket várom személyesen a központunkban, ezen felül lehetőség van a saját szalonban történő konzultációra is. A tanfolyamaink segítik a szakmai fejlődésed illetve az egyre növekvő vendég-igények kiszolgálását, ennek részleteivel kapcsolatban is várom megkeresésed.

Palotai Barbara

Budapesti területi képviselő

Baldavári Judit

Bemutató kozmetikus, szakmai referens

Méhész család lányaként, a természetes hatóanyagok mindig is közelebb álltak a szívemhez, így a problémás bőrömmel a bőrgyógyásztól hamarosan egy kozmetikushoz kerültem. A kozmetika világa és a bőrállapot javulás azonnal elvarázsolt.

Eldöntöttem, hogy segítek másoknak is! Innentől nem volt megállás, 2010-ben a kozmetikus iskolában és a Spalazzomed Kft.referencia szalonjában találtam magam, ahol Takács Nóra mellett tanulhattam meg a szakma minden csínját-bínját.

Kezdetben bemutató kozmetikusként találkozhattak velem a partnerek a tanfolyamokon, jelenleg a szakmai anyagok kidolgozását végzem, amelyhez nélkülözhetetlenek a saját tapasztalatok, ezért mindig nagy lelkesedéssel vetem bele magam az anyacégeink újdonságainak tesztelésébe. Ötleteimmel erősítem a marketing csapat munkáját, valamint várom hívásaitokat szakmai kérdésekkel és rendelésfelvétellel kapcsolatban is.

Már egész korán elkezdett foglalkoztatni minden szépségápolással kapcsolatos téma, legyen szó akár sminkelésről vagy bőrápolásról.
 
Komoly érdeklődésem vezetett el oda is, hogy végül egyetemi szakdolgozatomban is kozmetikumokkal kapcsolatos kutatást végeztem. Ami a bőrápolást illeti, hiszem, hogy a megelőzésnek és a folyamatos odafigyelésnek köszönhetően hosszútávon is egészséges és szép maradhat az arcbőr.
 
Jelenleg a marketinges csapatot erősítem, ahol főként a kreatív és kommunikációs tartalmakért vagyok felelős, én kezelem a közösségi média oldalainkat, részt veszek a termékek reklámozásában és a blogcikkekben is az én írásaimmal találkozhattok.

A Spalazzomed számomra nem csak a mindenki által jól ismert professzionális bőrápolást jelenti, hanem a változatos, innovatív informatikai megoldásokat is.

A cég IT munkatársaként én biztosítom a megfelelő és hatékony technikai hátteret webáruházaink, weboldalaink számára.

Több éves szakmai tapasztalatommal  biztosíthatlak arról, hogy bármilyen informatikai segítségre is lesz szükséged, bizalommal fordulhatsz hozzám.

Célom, hogy megoldásaimmal számodra minél kellemesebb élményt nyújtson az oldalainkon töltött idő!

Elérhetőségeink

Ügyfélszolgálati iroda
(Nem átvevőhely)

1182 Budapest, Tarkő utca 4.

Telefonszám

+36 1 290 3853

E-mail cím

spalazzomed@spalazzomed.hu

Nyitvatartás

● Hétfőtől – Csütörtökig:  9:00 – 16:00
● Péntek: 9:00 – 15:00
● Szombat – Vasárnap: Zárva

Írj Nekünk!

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.
Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk.